Palvelut

Budjetointi ja kassanhallinta auttavat varautumaan tulevaan

Budjetoinnissa teemme asiakkaamme kanssa tiivistä yhteistyötä saadaksemme mahdollisimman todenmukaiset ennusteet tulevaa tilikautta varten. Vaikka suhdanteet elävät ja myynnin ennustaminen saattaa olla vaikeaa, budjetti antaa kuitenkin pohjaa tavoitteelliselle toiminnalle. Budjettipoikkeamien seuranta ja mahdolliset toimenpiteet niiden johdosta ovat tärkeä osa yrityksen johtamista.

Kassavirtalaskelman laatiminen auttaa yrittäjää suunnittelemaan rahan riittävyyttä ja mahdollisia investointeja sekä antaa varmuutta talouden hallintaan. Voimme yhdessä miettiä asiakasyritystämme parhaiten palvelevan kassavirtamallin. Myös tilinpäätöksen valmistuttua kassavirta- ja rahoituslaskelma antavat tärkeää tietoa rahavirroista ja rahan käytöstä yrityksessä virallisen tilinpäätöksen antaman informaation lisäksi.

Vaikka lainsäädäntö ei edellytä pienemmiltä yrityksiltä rahoituslaskelmaa osaksi virallista tilinpäätöstä, sen laatiminen antaa paljon hyödyllistä lisäinformaatiota johdolle.

Budjetoinnin ja kassavirtalaskelmien laatimiseen käytämme Talgraf-ohjelmistoa, josta saamme muotoiltua asiakkaan toiveiden mukaisia talousraportteja.

Tule keskustelemaan kanssamme, millaisella palvelukokonaisuudella voisimme palvella myös Sinua ja yritystäsi.

Kuinka voisimme palvella ?
Otathan yhteyttä.

Tuula Saarimaa, KLT
palvelujohtaja
0400 507 623
tuula.saarimaa@rantalainen.fi