Palvelut

Kirjanpidon laatiminen

Sähköinen taloushallinto antaa lukuisia mahdollisuuksia järjestää asiakasyrityksemme kirjanpidon laatiminen mahdollisimman vaivattomaksi ja helpoksi juoksevien rutiinien osalta. Käytössämme ovat Visman Fivaldi, Netvisor sekä Procountor-taloushallinto-ohjelmistot, jotka mahdollistavat kirjanpidon laatimisen reaaliaikaisena. Myös pankkikorttikuitit käsitellään sähköisinä eTasku –mobiilisovelluksen avulla. Kaikki sähköinen tositeaineisto arkistoidaan sähköisesti.

Kirjanpitäjiemme ammatillinen osaaminen on toimintamme keskiössä, vaikka tekninen kirjanpidon laatiminen automatisoituu yhä enemmän.

Yrityksen eri taloushallinnon toimintoja voidaan jakaa hoidettavaksi osin tilitoimistolla ja osin asiakkaan toimesta. Esimerkiksi myyntilaskutus ja käteismyyntitapahtumat asiakas voi hoitaa itse, ja ne siirtyvät suoraan kirjanpitoon. Ostolaskut luetaan ohjelmiin Finvoice-laskuina ja paperilaskut tulevat operaattoreiden skannauspalvelun kautta järjestelmäämme käsiteltäviksi. Asiakkaan niin halutessa huolehdimme myös laskujen maksatuksesta.

Asiakkaanamme voit hyödyntää sähköisiä ratkaisuja kirjanpidon laatimiseksi mahdollisimman reaaliaikaisesti ja myös kustannustehokkaasti. Perinteinen paperitositteisiin pohjautuva kirjanpidon laatiminen on sekin vielä normaalia tilitoimistoelämää. Kirjanpitoaineiston käsittely osittain sähköisenä ja osittain paperitositteina on edelleen varsin yleistä ja hoituu myös meillä.

Kuinka voisimme palvella ?
Otathan yhteyttä.

Tuula Saarimaa, KLT
palvelujohtaja
0400 507 623
tuula.saarimaa@rantalainen.fi